Kategori Kompetencer

Cloud rådgivning

Mangaard Management gør Cloud Computing let for virksomheder.

Mangaard Management er Microsoft partner, og i samarbejde med Microsoft har vi de bedste specialister lige ved hånden, dvs. dem der har udviklet programmerne, sidder også med ansvaret for driften.

Services er enkelt for dig som kunde, du kontakter blot Mangaard Management, og så har vi direkte kontakt til Microsoft for en hurtig og effektiv løsning.

2 ud af 3 europæere aner ikke hvad cloud computing er lyder det i en artikel

Kun 24 procent af europæerne benytter cloud computing, dette dækker endda e-mail som cloud-tjeneste, den mest udbredte cloud-tjeneste hvor 19 procent af europæerne benytter cloudbaserede e-mail.
Udover e-mail er de mest udbredte cloud-tjenester online tekstbehandling, online lagring af billeder og filer.

20,6 procent af europæere bruger cloud computing privat.

Kun 7 procent af europæerer bruger Cloud computing i forbindelse med arbejde, hvilket Mangaard Management, syntes er skræmende, men desværre også forståligt indtil nu.

Skræmmende, fordi der er flere fagspecialister til at dække store cloud løsninger, mulighed for backup på flere internationale lokationer, hurtigere rettelser af fejl i systemet, en ufattelig høj oppetid, og minimal risiko for data tab. Resurser og muligheder som kun meget få store virksomheder kan opnå.

Forståligt, fordi man aldrig ved hvordan services er, eller hvor ens data ligger, det gør Mangaard Management nu noget ved.
Læs evt artiklen som vi har fået vores facts fra her

Bogholderi og digitalisering

Bruger du tiden der, hvor du tjener penge ?


Online, digitalt og ikke mere papir

Drift og oprydning i bogholderiet. Digitalisering af bilag Nemt overblik over projekter ved brug af fx Intempus, Minuba eller Ordrestyring – så fx alle timer og udgifter kommer på fakturaen.


Skift økonomisystem

Et online system kan sættes op som du ønsker det.
vi har Erfaring med flere systemer – også overførsel af data mellem systemer.

Vi tager os af af økonomien, så du får overblik og ro til at drive din virksomhed.

vi har gennem mange år arbejdet med oprydning og systematisering af økonomi og administration i virksomheder – og sørger for at det foregår enkelt og hurtigt!


vi har erfaring med flere systemer

  • C5
  • e-conomic
  • Stellar
  • dinero
  • Med flere

og lønsystemer

  • Dataløn
  • Danløn
  • ProLøn
  • Med flere