Om os

Om os

Vision og mission

Mangaard har siden 1998  hjulpet virksomheder med at optimer og digitalisere deres IT med store besparelser til følge.

Mangaard han længe undret sig over det begrænsede udbud af IT-løsninger, der både pris- og strukturmæssigt henvender sig til små og mellemstore virksomheder (1-250 medarbejder)

I 2012 startede Mangaard Management – en udbyder af  næste generations cloud-baserede IT-løsninger og administrative ydelser med en vision om at aflaste små og mellemstore virksomheder i forhold til drift og administration af IT-relaterede aktiviteter.


VISION – fra drift til værdiskabelse

At skabe fremtidens arbejdsplads, som sikre vores kunder nødvendige arbejdsro, ved at flytte fokus fra drift til værdiskabelse.


MISSION – virksomhedsdrift på et sølvfad

At støtte vores kunder i administrationen og og driften af deres virksomhed, gennem optimering af deres IT-platform med næste generations IT løsninger og ydelser. Derved frigøres ressoucer og likviditet som så kan bruges på forretningsudvikling og værdiskabende aktiviteter.


KERNEVÆRDIER

Full Service

Mange virksomheder oplever at de har mistet overblikket over driftsrelaterede områder som datasikkerhed, omkostningsstyring, brugerrettigheder og vedligeholdelse af IT-platformen. Dette skyldes i manglende tilfælde et højt antal leverandører og manglende kompatibilitet og forståelse for leverede ydelser.
Mangaard Managements genskaber overblikket ved at levere en sammensætning af gennemprøvede og veldokumenterede løsninger. Og sparer vores kunden utallige spildte arbejdstimer på support, der ikke kender virksomhedens andre systemer og dermed har dårlige forudsætninger for at løse dens problemer.


Stabilitet

Nutidens mobile medarbejder forventer at kunne få adgang til sine data og værktøjer døgnet rundt. Derfor arbejder vi konstant på at bevare vores nuværende oppetid på over 99%.


Fleksibilitet

En stigende tendens til at medarbejdere bliver mere mobile stiller store krav til IT-platformens fleksibilitet. Vores cloud-baserede løsninger reducerer virksomheders risiko for tab af arbejdstid i forbindelse med hardware-nedbrud og tab af data til et minimum.


Sikkerhed

Øget mobilitet blandt medarbejderne er en udfordring for datasikkerhed – selv for mindre virksomheder. Vi arbejder løbende på at vores løsninger lever op til et sikkerhedsniveau, som normalt kun er tilgængeligt for større virksomheder.


Skalerbarhed

Vores kunder er typisk virksomheder i kraftig vækst. Der tidligere har været begrænsede af høje omkostninger i forbindelse med nyansættelser, men med vores veldokumenterede løsninger og effektive fjernsupport er det blevet nemt for nye medarbejdere, at sætte sig ind i nye værktøjer og arbejdsgange.

Design by Mangaard