Kategori Referencer

Norparquet Aps

“Mangaard har siden 1998 været vores hovedleverandør af IT-baserede løsninger som hjemmesider,  softwarelicenser, back-up, PC’er, internet og administrative løsninger.

Deres ydelser og medfølgende service sikrer os en stabil og sikker IT-platform, som er hurtig, effektiv og omkostningsbesparende. Takket være effektive og tilpassede løsninger har vores medarbejdere adgang til deres data døgnet rundt, uanset hvor de befinder sig. Derudover har vi opnået en højere driftstid på vores maskiner og software, og vi bruger færre resurcer på fornyelse og vedligeholdelse, end da vi selv stod for vores IT.

Mangaards store indblik i vores forretning har været med til at sikre os den ideelle løsning til den rigtige pris, og vi kan varmt anbefale dem som leverandør.

Direktør
Lars Ipsen

Michael Hove

” Mr. Mangaard is an excellent project manager with a deep technical knowledge. In the projects, I have worked with him he has also shown great interpersonal skills that gave a smooth project execution. “

Michael Hove CEO

Michael Hove

BEUMER

Martin is a dedicated project manager who is good at both managing his project team and keeping costumers and management informed on the progress of his projects. Martin always has a proactive and positive attitude in his work and I have therefore no hesitations in recommending Martin as a project manager.

Head of PLC & Electrical Engineering
Ivan Johansen

Crisplant

Martins opgaver har ledelsesmæssigt og fagteknisk spændt bredt, og af specifikke opgaver han har deltaget i på projekter kan nævnes:

  • Specifikation af softwareløsninger.
  • Ledelse af og sparring med projekternes softwareudviklere og grupper.
  • Udarbejdelse af testspecifikationer og deltagelse i testforløb.
  • Håndtering af kunderelation fra projektstart til endelig aflevering.
  • On-site ledelse og deltagelse i idriftsættelse af styringsleverancer.
  • Budgetlægning og økonomisk opfølgning undervejs i projekter.
  • Deltagelse i tilbudsgivning af softwareleverancer.
  • Ledelse og håndtering af hardwareleverancer.
  • Håndtering af softwareleverancer fra underleverandører.

Herudover bør også nævnes, at Martin i en længere periode har været softwareprojektleder på et større udviklingsprojekt, som har krævet en ekstra grad af Martins ledelsesinvolvering for at Crisplant kunne opnå de ønskede mål både økonomisk og teknisk.

Af stærke tværfaglige sider kan nævnes nøgleord som samarbejdsorienteret, fleksibilitet og  omstillingsparat med lyst og evne til at lærer nyt hurtigt

Martin har altid arbejdet selvstændigt og ansvarsbevidst med de aftalte opgaver, der er blevet løst på et godt fagligt niveau til tiden,. og han har været et godt aktiv for Crisplant A/S.  

Jeg medgiver ham derfor vores bedste anbefalinger.

Head of Software Project Management – Crisplant A/S
Poul Sloth

Produkt reference: Danmarks Lungeforening

” I dag fungerer vores mail, kalender og opgavestyring rigtigt godt. Vi har altid adgang og skal ikke spekulere på sikkerhed eller backup. For det hele ligger på Microsofts datacentre, der alt andet lige har lidt flere ressourcer end os til at tage problemer i opløbet og holde systemerne i luften, konstaterer ”

Alle de medarbejdere, der gerne vil have det, har fået mobil adgang til mail, kalender og opgaver. Det fungerer rigtig godt. Det gjorde det så ganske afgjort ikke før. Samtidig bevarer vi filer og database lokalt på serveren, hvilket er langt det mest praktiske”

“En anden af de centrale fordele er imidlertid, at ledelsen slipper for at spekulere på, om IT-løsningen kan følge med foreningens ambitiøse vækstplaner.   – Vi kan reelt oprette lige så mange brugere, vi vil.”

Benefits

– Hurtig og ubegrænset oprettelse af nye brugere efter behov
– Velfungerende og universel adgang til mail, kalender og opgavestyring
– Stabil, hurtig og velfungerende Fuld filadgang uden for lokalt netværk
– Uden behov for eksempelvis VPN
– Automatisk backup
– generelt højt sikkerhedsniveau

Birgitte Skøtt Lenstrup, R- og kommunikationschef, Danmarks Lungeforenin