Cloud rådgivning

Cloud rådgivning

Mangaard Management gør Cloud Computing let for virksomheder.

Mangaard Management er Microsoft partner, og i samarbejde med Microsoft har vi de bedste specialister lige ved hånden, dvs. dem der har udviklet programmerne, sidder også med ansvaret for driften.

Services er enkelt for dig som kunde, du kontakter blot Mangaard Management, og så har vi direkte kontakt til Microsoft for en hurtig og effektiv løsning.

2 ud af 3 europæere aner ikke hvad cloud computing er lyder det i en artikel

Kun 24 procent af europæerne benytter cloud computing, dette dækker endda e-mail som cloud-tjeneste, den mest udbredte cloud-tjeneste hvor 19 procent af europæerne benytter cloudbaserede e-mail.
Udover e-mail er de mest udbredte cloud-tjenester online tekstbehandling, online lagring af billeder og filer.

20,6 procent af europæere bruger cloud computing privat.

Kun 7 procent af europæerer bruger Cloud computing i forbindelse med arbejde, hvilket Mangaard Management, syntes er skræmende, men desværre også forståligt indtil nu.

Skræmmende, fordi der er flere fagspecialister til at dække store cloud løsninger, mulighed for backup på flere internationale lokationer, hurtigere rettelser af fejl i systemet, en ufattelig høj oppetid, og minimal risiko for data tab. Resurser og muligheder som kun meget få store virksomheder kan opnå.

Forståligt, fordi man aldrig ved hvordan services er, eller hvor ens data ligger, det gør Mangaard Management nu noget ved.

Design by Mangaard