Cloud Specialister

Cloud Specialister

Danmark er ikke så digitale, som vi tror

Norden og de danske virksomheder halter bagud på cloud sammenlignet med selskaber i Sydeuropa, og vi er nødt til at reagere snart og følge med udviklingen, hvis ikke vi vil risikere at blive overhalet.


Cloud må ikke undervurderes

Digitale løsninger er ikke længere bare en lille del af en virksomheds operationelle drift.

Digitale løsninger bør gennemsyre hele virksomheden, og virksomheds evne til at stille den nyeste teknologi til rådighed for alle organisationens medarbejdere er mere afgørende end nogensinde.

Formår virksomheder at være opdateret med nyeste teknologi, åbner det muligheder for at eksperimentere og skalere op, samt medarbejderne kan arbejde smartere og ofte hurtigere med lavere risiko end førhen.

Vores vurdering er, virksomheder i Danmark og Norden formåer at implementere og investere tilstrækkeligt i cloudløsninger, og det vil gøre Danmark til en digital u-land på den lange bane.


Danske virksomheder er forsigtige

hvad præcist der gør danmark så forsigtig er svært at definere. men vi er mere forsigtige med den digitale omstilling i Danmark, end i mange andre land. hvilket påvirker vores chancer udvikling og nye markeder.

En af årsagerne til den forsigtige tilgang kan skyldes, danske virksomheder ikke har følt sig nødsaget til at foretage drastiske eller store cloudinvesteringer, da de længe har været langt foran øvrige europæiske lande.

I stedet har man valgt at fokusere på løbende at vedligeholde og opgradere ens it-systemer og gamle datacentre uden at gennemføre de store forandringer, som det for eksmempel ses i Sydeuropa. 

Danmark har været gennem en digital evolution og ikke en revolution. Og det vil erhvervslivet mærke i fremtiden.


Fremtiden er bedre digital infrastruktur

Der er gode grunde til, cloud unægteligt er løsningen på problemet om at sikre en mere digital arbejdsplads.

Der bliver i dag stillet højere og højere krav til tjenester, der kan anvendes og integreres hurtigt og nemt samt levere resultater og skabe værdi for ens virksomhed. Her, kommer cloudmiljøer ind i billedet for at matche disse krav.

cloud giver samtidig medarbejdere bedre mulighed for at være innovative.

Hurtigheden og den simple platform, kombineret med en innovativ arbejdsplads, giver adgang til cloud applikationer og leverer den øgede oplevelse, som medarbejdere i dag forventer fra de digitale værktøjer, og kender uden for arbejdspladsen.


Ledelsen er afgørende

Det er afgørende, topledelsen og it-afdelingerne agere proaktivt i stedet for reaktivt.

I værste fald overhaler det digitale lyntog os indenom, og så halter vi for alvor bag andre lande.


Hør mere

Har i brug for rådgivning eller specialister til at sikre jeres Cloud fremtid?

Ring og få et møde med os om fremtiden.
Mangaard Management – Telefon: 36 988 288Design by Mangaard